Хирург е избран за ,,Лекар на годината,, в УМБАЛ ,,Канев,, в Русе чрез инициативата "Златни ръце, добро сърце"

Хирург е избран за ,,Лекар на годината,, в УМБАЛ ,,Канев,, в Русе чрез инициативата
Публикация   17:10     19 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     795

Миналата година за "Лекар на годината" бе избрана доктор Лилия Георгиева от отделението по неонатология към УМБАЛ "Канев"

  Снимка: БНР

Хирургът д-р Илиян Георгиев е избран за "Лекар на годината" в Университетската болница "Канев" в Русе от инициативата на лечебното заведение "Златни ръце, добро сърце". Наградата му бе връчена днес - в навечерието на Деня на българския лекар.

"Това е задължение занапред да обучаваме младите кадри да останат в болницата. Да имат добър пример, защото една система функционира най-добре, когато има добър личен пример и еднакви за всички правила", каза д-р Георгиев. 

Инициативата "Златни ръце, добро сърце" се организира за седма поредна година. Чрез нея се дава възможност на пациентите, техните близки, както и на екипа от лечебното заведение да изразят своята признателност към лекар, който ги е впечатлил с грижата, отношението, отдадеността и професионализма си. 

   Миналата година за "Лекар на годината" бе избрана доктор Лилия Георгиева от отделението по неонатология към УМБАЛ "Канев"./БТА



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha