Четвъртък, 9 Май 2024

Анатоли Станев: Русе – това сте Вие! А ние сме част от Вас!

   Анатоли Станев: Русе – това сте Вие! А ние сме част от Вас!
Публикация   08:11     17 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     326

Кандидатът за кмет на Има такъв народ се срещна с омбудсмана на Русе

   Кандидатът за кмет на Русе и водач на листата за общински съветници на „Има такъв народ“ Анатоли Станев се срещна с обществения посредник в крайдунавския град адвокат Валентин Димитров.

   Двамата обсъдиха приоритетите пред местната власт и значението на това гражданите и бизнеса да получават качествено административно обслужване. Срещата се състоя по покана на обществения посредник за обсъждане на споразумение за сътрудничество. Станев се ангажира да се запознае подробно с идеите на омбудсмана, насочени към разширяване на гражданското участие и гарантиране на прозрачността и отчетността на органите на местната власт, както и да даде препоръки за тяхното развитие.

   „Най-важното за мен е такива документи да не потъват в някое чекмедже, а да бъдат в основата на едно наистина ефективно бъдещо общинско управление. Често подобни протоколи са само част от предизборните кампании, а впоследствие биват забравяни“, коментира кандидатът за кмет на ИМА ТАКЪВ НАРОД.

   Според Станев е необходим по-активен диалог с гражданите, така че да бъде чуто тяхното мнение в сфери като здравеопазване, образование, култура, екологияq транспорт и много други. “Ние от политическа партия „Има такъв народ“ имаме ясна управленска визия за развитието на Русе и региона и нейният фокус е поставен върху това да реализираме предложенията на гражданите на Русе и общината

   Русе – това сте Вие! А ние сме част от Вас“, каза още Станев.

                                                                                                            Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още