Станимир Станчев- СДС: Остават 10 дни до края на кампанията, Ти решаваш какъв ще бъде политическият живот на Русе

Станимир Станчев- СДС: Остават 10 дни до края на кампанията, Ти решаваш какъв ще бъде политическият живот на Русе
Публикация   21:11     17 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     340

    Кандидатът за кмет от СДС Станимир Станчев и кандидатите за общински съветници изразиха амбициозна политическа програма за подобряване на качеството на живот на русенци. Тя включва икономическа стабилност, инфраструктурни подобрения и социална справедливост.

   „Водим открита предизборна кампания, близо сме до гражданите, изслушваме ги, споделяме ценностите за Русе с тях. Те имат важна роля в този изборен процес. Техните гласове ще определят бъдещето на града и ще влияят на това каква политика и програма ще се изпълняват в следващите години.“, коментираха част от кандидатите за общински съветници от листата на СДС.

   От своя страна Станимир Станчев заяви, че с екипа му имат готовност да поемат общината и да направят всичко необходимо града да върне своя блясък и да бъде поведен към прогрес. Имат готовност да поправят всички грешки от минали мандати, при това съвсем прозрачно и под зоркото наблюдение на гражданите. Той откровено говори за града, в който е роден и е израснал.

   От разговорите с хората, сред въпросите бяха с какво той се откроява от другите, които искат да заемат поста кмет на Русе. Станчев заяви, че се откроява с ценностната система, която има, с благия характер и с това, че всеки един негов работен ден ще бъде приемен за гражданите и ще се вслушва в техните проблеми, интереси, желания и идеи.

   Според него е най-важно всички от партията да бъдат в близост до гражданите, затова вместо да залагат на множество билбордове и популяризация, предпочитат да бъдат близко до хората, да общуват с тях, да изградят отношения, които да останат и след изборите, независимо от резултата, хората да знаят, че СДС Русе ще бъде техният глас в общината.

   Местните избори приближават с бързи стъпки и всеки избирател има възможността да вземе активно участие в този важен процес. Кандидатът за кмет Станимир Станчев и кандидатите за общински съветници предлагат своята визия за бъдещето на града под формата на срещи в различните квартали на града – информация може да се открие и в неговата официална страница във Фейсбук.

   С решението на избирателите ще зависи каква ще бъде следващата глава в политическия живот на Русе. Независимо от изборите, важното е гражданите да изразяват своето мнение чрез гласуване и да  участват активно в демократичния процес.

                                                                                                                      Купуването и продаването на гладове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още