Врановската скара вече предлага и печено прасенце

Врановската скара вече предлага и печено прасенце
Публикация   08:05     14 Окт, 2023 /     Текст и снмки: Румен НИКОЛАЕВ   /     1072

Нов магазин на Общински пазари и реновиран магазин в "Дружба" ще са финалът на инвестиционната програма за 2023 г.

   Печено на конвектомат прасенце! Фирменият магазин на Голяма Враново на пазарчето на ул. "Сан Стефано" /до Университета/ започна тестовите проби и до дни ще предлага на своите клиенти тази глезотия.

  Впрочем това е удовлетворяване на едно от предложенията и желанията на част от растящият брой фенове на продуктите на Голямо Враново.

 

   Тестовите проби са свързани с избор на най-добрата от разработените от Университета по хранителни технологии рецепти, съобразена с конвектомата, каза за Акцент.БГ Георги Палишки- мениджър продажби в Свинекомплекса.

  Във фирмения магазин ще се приемат предварителни заявки, като ще се предлагат млади прасенца около 12 кг.

  Успешното развитие на магазинната мрежа на Голямо Враново в Русе и трайният интерес на клиентите улеснява изпълнението на инвестиционната програма на дружеството, каза още Палишки.

  След този успешен обект до края на годината ще бъде открит и голям магазин в Общинсия пазари. Идеята е русенци да могат да пазаруват и в по-централната част на града, предвид локацията на вече съществуващите в различни краища на Русе.

  В него ще се предлага пълната гама местни изделия на печелещата все повече фенове марка. Според изп. директор Вихрен Димитров "тайната на успеха" е в стремежа да се удовлетворяват предпочитанията на клиентите.

  Както и да се се прави компромис по отношение на предлагането на винаги и единствено прясно месо.

  Предстои да бъде и изцяло реновиран магазинът в кв. "Дружба", което включва технологично обновление.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha