Вторник, 14 Май 2024

Общинските съветници от ВМРО питат използва ли се неправомерно общинският паркинг на бул. ,,България,,

 Общинските съветници от ВМРО питат използва ли се неправомерно общинският паркинг на бул. ,,България,,
Публикация   16:32     13 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     334

Губи ли общината стотици хиляди левове заради липса на капацитет или умишлено бездействие?

   Във връзка с изнесените в публичното пространство данни и твърдения за неправомерно разпореждане със собственост на община Русе, а именно „Буферен паркинг" на бул. „България", общинските съветници от ВМРО настояват за включване на извънредна точка в дневния ред на 53-то извънредно заседание на Общински съвет – Русе.

   Общинските съветници от ВМРО настойчиво ще  изискват да бъде предоставена информация от кмета на община Русе и общинска администрация, чрез която да стане обществено достояние дали са налице и в какъв размер са финансовите загуби, причинени от неправомерното използване на общинската собственост.

   Губи ли общината стотици хиляди левове заради липса на капацитет или умишлено бездействие? Извършва ли се незаконно строителство и използва ли се неправомерно терен – общинска собственост – за частни нужди, което води до пропуснати ползи за Община Русе в размер на стотици хиляди левове? За отговор на тези въпроси ще настояват общинските съветници от ВМРО на предстоящата извънредна сесия на Общински съвет - Русе.
 
Тагове : съветници , ВМРО , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още