Четвъртък, 9 Май 2024

Станимир Станчев и граждани със съвместни усилия за асфалтиране на разбита улица

Станимир Станчев и граждани със съвместни усилия за асфалтиране на разбита улица
Публикация   13:17     13 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     402

   Кандидатът за кмет от СДС Станимир Станчев проведе среща с група от живущи на улица „Шуманица“ в квартал „Родина“, която е напълно разбита и се нуждае от спешно асфалтиране. До момента единствено е полаган фрезован асфалт, но от него отдавна няма и следа. Проблемът се задълбочава и засяга ежедневното придвижване на хората. Te споделиха, че неведнъж са се обръщали с молба към общината и са подавали сигнали, но за съжаление не им е било обърнато внимание.

   Станчев предложи конструктивни идеи и план за действие, които да доведат до подобрение на ситуацията в квартала. Жителите ще направят подписка с настояване за асфалтиране на улицата. Този начин на мобилизация може да помогне да се демонстрира широката обществена подкрепа за проблема. След като се съберат подписите, идеята е те да бъдат представени пред общината и предложението за проектиране и асфалтиране на улицата да бъде включено в бюджета за следващата година. Така, като се обединят усилията и се даде глас на гражданите, може да се заделят финансови средства за подготовка на улицата за асфалтиране.

   Тази инициатива подчертава важността на взаимодействието между общинските власти и гражданите, като показва, че съвместните усилия могат да доведат до положителни промени и подобрения в обществото. В крайна сметка това не е само проблем на конкретна улица, а и обща цел за подобряване на качеството на живот на всички граждани.

   Гражданите поставиха и въпроса с нарушенията на обществения ред и по-конкретно гонките по бул. „Липник“. Жителите призоваха за по-строг контрол и санкции за нарушителите, като предложиха използването на камери и специфични правила, които да регулират този проблем.

   Живущите на улица "Шуманица" настояват за бързо и ефективно решение на проблемите, засягащи техния квартал, включително асфалтирането на улицата и подобряване на обществения ред и контрола в района. Те искрено се надяват и за цялостно подобряване и положително преобразяване на град Русе.

   Важно е общността да се включи активно в процеса на вземане на решения и да настоява за подобрения, които ще допринесат за качеството на живот в техния квартал.

                                                                                                               Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още