Кандидатът за кмет от СДС Станимир Станчев обсъди проблемите на жителите на квартал "Родина"

Кандидатът за кмет от СДС Станимир Станчев обсъди проблемите на жителите на квартал
Публикация   09:11     13 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     312
   Кандидатът за кмет от СДС Станимир Станчев и част от кандидатите за общински съветници се срещнаха със симпатизанти и жители на квартал "Родина". 
 
   Хората споделиха какви са проблемите и предизвикателствата, с които ежедневно се сблъскват.
 
  Сред най-наболелите въпроси са липсата на паркоместа, трафикът и състоянието на инфраструктурата.
 
   Жителите казаха, че ежедневно срещат затрудненията при търсенето на подходящо място за паркиране на автомобилите си. Това не само затруднява тяхната мобилност, но и води до проблеми с трафика в района.
 
   Кандидатът за кмет Станимир Станчев припомни, че през последните четири години не бе изготвена подходяща транспортна схема, не бяха закупени нови тролеи и не се проведоха необходимите обществени поръчки за подобряване на градския транспорт. Този пропуск в развитието води до зависимост от личния автомобил, което в крайна сметка увеличава замърсяването на околната среда.
Живущите се оплакаха и от състоянието на уличната инфраструктура. Специално беше отбелязано, че камарите с боклуци и листата представляват риск от запушване на каналите, което може да доведе до водоеми при дъждовно време. 
 
   Освен това участниците в срещата изразиха загриженост, че шахтите не се почистват, което може да предизвика сериозни проблеми с оглед есенния сезон. 
 
   В края на срещата кандидатът за кмет подчерта необходимостта от промяна и обединение на усилията на общността, за да се справим с предизвикателствата пред града. Той посочи, че за да се постигне успех, от съществено значение е да се сформира силен екип, готов да работи усърдно за благото на обществото и да предложи решения за подобряване на инфраструктурата и условията на живот в кварталите.
                    
                                                                                                   Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още