Четвъртък, 9 Май 2024

Пенчо Милков: Задачата пред Русе е след 4 години обществото ни да бъде по-гордо, обединено и устойчиво пред външните въздействия

Пенчо Милков: Задачата пред Русе е след 4 години обществото ни да бъде по-гордо, обединено и устойчиво пред външните въздействия
Публикация   06:43     10 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     346

   „Ролята на общинския съветник, на кмета и общественика е не само как ще подобри инфраструктурата, но и какво общество ще остави след себе си. В следващия мандат Общинският съвет и кметът имат изключителната отговорност да сплотяват русенци. Темите, които ни разделят, са много, но нашата задача е обществото след 4 години да бъде по-гордо, обединено и устойчиво пред външните влияния и въздействия“. С тези думи кандидатът на МК „БСП за България“ Пенчо Милков се обърна към кандидати за общински съветници на ПП „Български възход“ при представянето на листата в Русе.

   „Заставайки зад кандидатурата на Пенчо Милков, ние даваме оценка, че това, което той е свършил до момента, заслужава да бъде подкрепено и продължено като усилие за развитие на Русе, създаване на по-добра инфраструктура и възможности за бизнес“, отбеляза председателят на партията ген. Стефан Янев.

 

   „Дойде момент, и тези местни избори го доказват, когато в листите се включват успешни професионалисти, независимо дали са работници, озеленители, строители или ръководители на компании. Това е голямата промяна за България, която настъпва - участието на хората реално във властта. Да излязат от виртуалния и да влязат в реалния свят“, заяви Пенчо Милков.

  Местната структура на „Български възход“ обяви подкрепата си за Милков още в края на септември. Тогава областният координатор и настоящ водач на листата Боян Стоянов посочи, че за своя мандат Пенчо Милков е отстоявал ценностите на партията, а приоритетите им за развитие на Русе до голяма степен се припокриват.

                                                                                                   Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още