Четвъртък, 9 Май 2024

Седмицата на модата в Париж: най-добрите ежедневни стилове

Седмицата на модата в Париж: най-добрите ежедневни стилове
Публикация   07:25     09 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     335

   Точно както бихте очаквали от репутацията им на дами с безупречен стил, парижанките бяха във вихъра си и демонстрираха невероятния си блясък на Седмицата на модата в Париж. Облечена в смесица от изненадващи нови тенденции, неостаряваща френска класика и стилове, които нежно кипяха в продължение на няколко сезона, но чак сега получиха одобрението на френското модно общество, столицата на Франция грееше от различни ежедневни визии, които привлякоха вниманието ни.

   Знаем колко е трудно да се обличаме през есента, особено в началото, когато за времето не се знае всъщност какво ще е – топло или студено, ветровито или спокойно, дъждовно или слънчево. В един момент може да ни се наложи да носим чадър, а в другия да търсим начин да съблечем колкото се може повече дрехи, защото вече изгаряме от жега. Особено ако ви се налага да бъдете цял ден навън, обличането се превръща в трудна задача, която понякога може да повлияе негативно на цялостното ни настроение.

   За да бъдете по-стилни и да се чувствате удобно в следващите месеци, вземете пример от Седмицата на модата в Париж. Освен с дизайнерските си дефилета, изпълнени със светска публика, тя ни даде възможност да надникнем в стила на обикновения французин, който разбира също толкова добре от стил, колкото и модните критици.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha