Понеделник, 13 Май 2024

Поздравление от началника на РУО-Русе д-р Росица Георгиева по случай 5 октомври, международния ден на учителя

Поздравление от началника на РУО-Русе д-р Росица Георгиева по случай 5 октомври, международния ден на учителя
Публикация   14:18     05 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     462

              УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Поздравявам Ви по случай Международния ден на учителя – 5 октомври!

Приемете моята благодарност, признателност и уважение за Вашия неуморен труд, за всеотдайността и вярата, с които вдъхновявате младите умове, за възрожденския дух и любовта Ви към подрастващите. В сърцата си носите благородното посвещаване на избраната професия, безрезервната отдаденост на децата и грижата за тяхното израстване. Всеки ден помагате на младите хора да разкрият своите творчески сили, предавате им знанията, мъдростта и опита си, разпалвате в умовете и сърцата им любов към знанието, заразявате ги с примера си и им дарявате частица от себе си. Вие градите бъдещето, с труда си създавате личности, вдъхвате увереност на учениците, насърчавате ги да разперят криле и да полетят след мечтите си.

     СКЪПИ УЧИТЕЛИ,

Бъдете достоен пример за своите ученици! Учете ги на доброта и мъдрост! От сърце Ви желая сполука във Вашата благородна мисия!

Бъдете здрави! Черпете сили от уважението и признателността на всички, които с трепет и вълнение влизат в класните стаи. Бъдете горди с професията си и не скланяйте глава пред трудности и предизвикателства!

                  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

                  д-р Росица Георгиева

               Началник на Регионално управление на образованието – Русе



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha