Понеделник, 4 Декември 2023

Искрен Веселинов обяви решителната си подкрепа за русенските енергетици

Искрен Веселинов обяви решителната си подкрепа за русенските енергетици
Публикация   13:30     03 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     232

   Кандидатът за кмет от местна коалиция "България на регионите" Искрен Веселинов, обяви решителната си подкрепа за русенските енергетици.

   България трябва да запази своята енергийна независимост и това минава през запазването на въглищните топлоелектрически централи, категоричен е Веселинов.

   Позорната предателска политика на правителството на „Сглобката" – ГЕРБ, ПП–ДБ и ДПС – ще въвлече държавата в енергийна зависимост, инфлация, затворени производства и безработица.

   Само в Русе 20 хиляди домакинства, сред които детски градини, училища и болници, ще останат без отопление, 1000 човека – без доходи, целият град – без топлоподаване. Това предлага правителството на града ни.

   Другият проблем, който ще се появи, е нарушаването качеството на въздуха в търсене на алтернативни средства за отопление, коментира Веселинов. Необходимо е и преразглеждане на териториалните планове, които трябва да включват и русенския регион, смята той.

   България има национален интерес да запази работните места и енергийната си независимост! Затова давам пълната си подкрепа на протестиращите енергетици. Те бранят и нашите права, заяви Веселинов.
 
   Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още