В Международния ден на възрастните хора Пенчо Милков се срещна с пенсионерите от Басарбово и Николово

В Международния ден на възрастните хора Пенчо Милков се срещна с пенсионерите от Басарбово и Николово
Публикация   06:48     01 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     259

   В Международния ден на възрастните хора кандидат-кметът от МК “БСП за България” Пенчо Милков поздрави пенсионерите в Басарбово и Николово на традиционните тържества, които всеки от клубовете организира.

         „Възрастните хора са много важна част от обществото ни. Като отгледан от тях, наистина вярвам, че не ние се грижим, а обратното - те се грижат за нашата общност. В стресирания ни делник се оказва, че те са тези, които прекарват време с децата, когато родителите работят или са в чужбина. Те са крепители на ценностите ни и предават българските традиции и мъдростта си на поколенията“, обърна се Милков към празнуващите.

         В Басарбово Пенчо Милков бе посрещнат от домакините в салона на читалището, а кметът Николай Колев награди най-възрастните жители на селото, като им пожела крепко здраве.

         В клуба в кв. „Липник“ в Николово пък отскоро са обновени санитарните помещения с общински средства.

         Тържествата на пенсионерските клубове по случай Международния ден на възрастните хора започнаха още в петък, когато Пенчо Милков посети пенсионерските клубове в кв. „Долапите“, както и този в кв. „Гагаля“ в Николово, които също бяха ремонтирани.

                                                                                      Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още