Тайните на числата за местните избори според нумероложка

 Тайните на числата за местните избори според нумероложка
Публикация   29 Септ, 2023   /     akcent.bg   /     595

   Датата 29 октомври, когато са местните избори у нас, ще донесе промяна за България, но е възможен и балотаж и да се стигне до оспорване, а денят изисква ясна и точна организация.

   Това прогнозира пред "България Днес" нумероложката Ели Маринова. Тя разтълкува първо числото 29, когато на този ден от месец октомври ще отидем да гласуваме за кметове и местна власт. Вчера беше изтеглен жребият за номерата в интегралната бюлетина, с които кандидат-кметовете ще се явяват на местните избори.

   За вота в ЦИК са регистрирани 58 партии и девет коалиции. Коалиция "БСП за България" ще се яви на местните избори с номер 1 в бюлетините, а "Продължаваме промяната-Демократична България" - с №66. За ГЕРБ бе изтеглен №7, а ДПС ще е с 57. Партията на Костадин Костадинов "Възраждане" получи номер 42, а "Има такъв народ" - 21.

   Според Маринова седмицата ще носи успех на цялата коалиция ГЕРБ-СДС на местните избори. Годината за Антон Хекимян ще е силна, казва тя.

   "Цифрата, която им се падна, означава висококвалифициран експертен труд и перфекционизъм и това ще ги направи основна сила в страната", обясни Маринова.

   Според изчисленията й коалицията ПП-ДБ и партия ДПС ще трябва да внимават с обещанията. Те ще имат добра предизборна борба, но ми се струва, че ще поставят нереалистични цели. За кандидата на ПП-ДБ Васил Терзиев годината е 7-а лична, което я прави изненадваща и неподлежаща на прогнози, твърди Маринова.

   Нумероложката изчисли, че силно ще е участието и на кандидатката за София от БСП Ваня Григорова. Числата говорят за нея, че ще се представи добре за разлика от самата партия, на която номер 1 ще донесе ограничения и спънки.

   "Много шум за нищо ще вдигнат "Възраждане" и кандидатът им за кмет на София Деян Николов. С №42 те ще останат по-назад, защото има хаос в партията им и нещо, което е недоработено. Виждам амбициозна кампания, но ще си останат само с фойерверките", категорична е Маринова.

   Според нумероложката неподходящ е и периодът за Ивайло Вълчев от ИНТ. Кандидатът е силен, но е поел някакъв риск и не се знае дали ще бъде оправдан. 21-и номер ще остави цялата партия назад в класирането.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha