Голям концерт на любими групи постави началото на предизборната кампания за втори мандат на Пенчо Милков

Голям концерт на любими групи постави началото на предизборната кампания за втори мандат на Пенчо Милков
Публикация   21:47     29 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     400

Мотото на кампанията на обединените леви сили е „С Русе в сърцата!“

    Хиляди русенци се стекоха на пл. „Свобода“ за концерта с любими поп и рок групи, който постави началото на кампанията за местните избори на обединените леви сили в Русе и кандидата за кмет на общината Пенчо Милков.  Представителите на местната коалиция и много граждани дойдоха на събитието, за да покажат подкрепата си към настоящия кмет.

            „Както преди четири години, така и днес, все така мотивиран и развълнуван заставам очи в очи пред вас. За да ви потвърдя думите си, че с почтено управление, ясни правила и ясна кауза Русе се превръща в северната столица на България. Моделът вече го имаме и той е успешен. Държавата насочи своя поглед към Русе, към приоритетите, възможностите и проблемите ни. 6 правителства се смениха. Сега е на ход седмото. И всяко от тях даваше на Русе това, за което се борихме. Борихме се стъпка по стъпка и С РУСЕ В СЪРЦАТА“, заяви Пенчо Милков.

            Преди дни местната лява коалиция, включваща „БСП за България“, КП „Левицата!“, ПП „Политическо движение Социалдемократи“, КП „Алтернативата на Гражданите“, ПП „МИР“, регистрира своя общ кандидат. На събитието тази вечер бе представена и листата от кандидати за общински съветници. В нея влизат утвърдени професионалисти в различни области и общественици - инженери, финансисти, спортисти, хора на науката и културата, доказали, че Русе е кауза за тях. В изборната кампания за по-малките населени места от община Русе ще влязат осем личности, съответно за селата Николово, Сандрово, Хотанца, Червена вода, Ново село, Тетово, Долно Абланово и Просена.

            Вечерта продължи с вълнуващите изпълнения на Freedom Dance Studio и обичаните русенски групи Сода Акустик и Underseason. Големите рок гласове Звезди Керемидчиев, Славин Славчев, Наско и Б.Т.Р. наелектризираха обстановката.

            Кампанията ще премине под наслов „С Русе в сърцата!“, а коалицията влиза в надпреварата под номер 69 в интегралната бюлетина.

                                                                                                              Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тагове : концерт , групи ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още