Близо 2500 лв. се събраха за Фондация „Александър Русев“ по време на Международен Фестивал MASKA RIVER RUSE

Близо 2500 лв. се събраха за Фондация „Александър Русев“ по време на  Международен Фестивал MASKA RIVER RUSE
Публикация   08:46     28 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     445

   Фондация „Александър Русе“ изказва благодарност към организаторите на Международен Фестивал MASKA RIVER, RUSE за това, че решиха да подкрепят каузата в Русе да бъде изграден Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални затруднения.

   По идея на майката на едно от децата на Фондацията – Светла, и на Надка Енева, по време на събитието беше организиран благотворителен базар. Красиви гипсови фигурки, оцветени от Кристиян, бяха сред любимите за най-малките посетители на Фестивала Маска.

   В базара се включиха още „Fitnes Che Ruse” и сладкарница “Dolce Vita” – със сладки и солени изкушения, сапунени аранжировки от “Rumi’s handmade”, гравирани чаши от Надя Стоянова, майка на Преско, също дете на Фондацията, и ваучери за маникюр от GEL.IT.UP Nail school.

   От Фондация „Александър Русев“ благодарят и на Кристина Борисова и нейната дъщеря Емма, които бяха лицето на Фондацията и представиха мечтата на Сашко – в Русе да отвори врати плувен комплекс, който ще бъде като втори дом за стотици деца и техните родители.

   Всеки, който има желание, може да подкрепи Илиян Русев – Скури и Фондацията, учредена на името на неговия син Александър Русев, за да може ЗАЕДНО да подарим надежда.

 

    Банкова сметка:

ТБ „Юробанк България“ АД

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – лева

IBAN: BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 – евро

              Дарение чрез Paypal:

info@alexander-rusev.com

Тагове : фондация , Русев ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha