Заловиха трима друсащи се на стъпалата на Майчин дом след сигнал на граждани

Заловиха трима друсащи се на стъпалата на Майчин дом след сигнал на граждани
Публикация   06:46     26 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     1207

Трима от тях са пълнолетни русенци на възраст 20, 24 и 26 години и непълнолетно момиче на 16 г., също от Русе

   В Първо РУ са образувани бързи производства за притежание на наркотици. На 23 септември в 16:30 часа гражданин е сигнализирал на тел. 112, че в русенския квартал „Дружба“ на стълбите на дом „Майка и дете“ има младежи, които най-вероятно пушат цигари с различни субстанции от обикновените.

   За проверка на сигнала на място е изпратен екип от Първо РУ. Униформените са установили на адреса трима пълнолетни русенци на възраст 20, 24 и 26 години и непълнолетно момиче на 16 г. също от Русе.

   В хода на полицейската проверка на лицата, 26-годишният сам си е признал, че има трева, като е извадил и показал на служителите  топче със суха зелена тревна маса, опаковано в найлонов плик. Направен полеви наркотест на сухата зелена маса е отчел положителна реакция за марихуана.

    20-годишният също е предал на униформените намиращ се в него найлонов плик, в който пък имало десет индивидуално опаковани топчета суха зелена тревна маса, както и кесийка с три топчета също от суха зелена маса. Полевият тест на тази трева също е реагирал за марихуана. Случаят е документиран, като по описа на Първо РУ са образувани бързи производства за престъпления по чл.354а, ал.3, пр.2 от НК.

  

Тагове : чанта , колбаси ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още