Понеделник, 13 Май 2024

ДПС участва в местните избори за кмет на Русе с кандидатурата на общинския председател Русе Айдоан Джелил

ДПС участва в местните избори за кмет на Русе с кандидатурата на общинския председател Русе Айдоан Джелил
Публикация   17:08     25 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     560

   Това е сериозно предизвикателство и огромна отговорност за мен. Нямам съмнение обаче, че ще се справим, ние сме подготвени, аз самият три мандата съм бил общински съветник, работил съм и в администрацията и смея да твърдя, че добре познаваме проблемите на общината и можем да предложим решения. Идеята ни е да повишим броя на общинските съветници от ДПС за да се чува гласа ни в следващия общински съвет“.

   Това заяви общинският председател на ДПС Русе Айдоан Джелил, който ще бъде кандидатът за кмет на Движението в крайдунавския град. Джелил ще води и листата с общински съветници, стана ясно след като партията я регистрира днес в ОИК.

Листата на ДПС е от 17 човека, като областният председател Дауд Ибрям заема символично последната позиция. Запознати сме с проблемите на град Русе и като общински съветници, каза Ибрям и съм сигурен, че ще се представим още по-успешно на предстоящите избори.

%image2/

    Водач на листата е Айдолян Джалил. Борислав Рачев е втори, общински съветник и директор дирекция "Спортни имоти" в Община Русе. На трето място е Семра Джиниева, медицински специалист, юрист. Гюнай Кадънкова е четвърта и е аграрен специалист. Предприемачът Тюнер Абтишев е пети в листата, а Селиха Салимова е педагог.

Следват Джунейт Ниязиев, Харика Сакллъ, Митко Ружинов, Шенол Алиосманов, Магдалена Въловска, Нуршен Керимова, Нежди Ибрямов, Айля Бехатова, Емре Аптула, Елена Христова и областният председател Дауд Ибрям.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още