Понеделник, 13 Май 2024

Антон Хекимян е кандидатът за кмет на София на коалиция ГЕРБ-СДС

Антон Хекимян е кандидатът за кмет на София на коалиция ГЕРБ-СДС
Публикация   10:29     25 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     445

   Антон Хекимян е кандидатът за кмет на София на коалиция ГЕРБ-СДС, каза зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред журналисти. От коалицията внасят документите за регистрацията на кандидата за кмет, кандидатите за районни кметове и общински съветници в Общинска избирателна комисия (ОИК) - София. 

   Всичко се случи миналата седмица, каза Хекимян. Той допълни, че е имал среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, от когото лично е получил поканата да бъде кандидат на ГЕРБ.

   Антон Хекимян - биографична справка 

   Антон Хекимян е роден на 22 май 1984 г. в Стара Загора. Майка му е българка, а баща му – арменец. Завършва езиковата гимназия „Ромен Ролан“ в Стара Загора с немски и английски, и “Журналистика“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, сочи справка на отдел "Справочна" на БТА. 

Още като студент започва работа в телевизия бТВ, където през годините е стажант, репортер, редактор, водещ. От 2004 г. е репортер в сутрешния блок на телевизията. През септември 2013 г. става водещ на съботно-неделния сутрешен блок „Тази събота и неделя“. На 2 юни 2014 г. става водещ на сутрешното предаване „Тази сутрин“ на бТВ. Антон Хекимян е директор на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“ на бТВ от края на 2020 г. На 23 септември 2023 г. „бТВ Медия Груп“ (bTV Media Group) обявява, че приема с незабавен ефект оставката на Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт“, вследствие на неговото решение да продължи в друга професионална посока. (отдел "Справочна" на БТА)



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha