Четвъртък, 9 Май 2024

ПП “Движение Гергьовден” регистрира кандидата си за кмет Кристиян Вълчев, който е и водач на листата за Русе

ПП “Движение Гергьовден” регистрира кандидата си за кмет Кристиян Вълчев, който е и водач на листата за Русе
Публикация   19:00     24 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     381

 

   „Целта ни е да влезем с активно представителство в Общински съвет Русе и да имаме своя глас с нашите политики и идеи. Направихме регистрацията с ясното съзнание, че ние може само да спечелим и да привлечем много млади хора, както и тези, които до момента не са гласували. Ние сме положително настроени и ще работим за името на град Русе и за по-доброто бъдеще“, каза днес пред медиите Кристиян Вълчев, който е кандидатът за кмет и водач на листата с общински съветници на “Движение Гергьовден“ Русе.

   Партията регистрира в Общинската избирателна комисия своя кандидат кмет и листата си с кандидати за общински съветници.

   Листата е съставена от 14 души, които са подбрани експерти в различни области. Те имат иновативни идеи за развитието на общината и превръщането й в един модерен и притегателен център за инвестиции. Кандидатите за общински съветници не са се занимавали активно с политика и не са включвани в партийни листи.

   „Зад нас застават и много експерти, които няма да са в листата, но ще помагат активно. Целта ни е Русе да стана по-добро място за живеене, като ще работим най-вече върху повишаване на качеството на живот и създаването на удобство на гражданите чрез оптимална градска среда“, каза още Вълчев.

   Кандидатът за кметство Бъзън е Венцислав Маринов.

   „Надяваме се на една успешна кампания. Очакваме от русенци подкрепа на изборите, за да имаме силно присъствие в Общинския съвет“, допълни още Вълчев.

   Той благодари на ръководството на “Движение Гергьовден” в лицето на доц. д-р Драгомир Стефанов, който подкрепи каузата на местната структура, кандидата за кмет и кандидатите за общински съветници, а също и на почетния председател Любен Дилов, както и на изпълнителния съвет на партията.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още