7000 флаера ще бъдат раздадени на родители на ученици от 5 до 9 клас в рамките на Инициативата ,,Заедно да спасим Русе и децата от дрогата,,

7000 флаера ще бъдат раздадени на родители на ученици от 5 до 9 клас в рамките на Инициативата ,,Заедно да спасим Русе и децата от дрогата,,
Публикация   15:54     14 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     561

 7000 флаера ще бъдат раздадени на родителите на учениците от 5 до 9 клас в Русенско. До тази идея се стигна, след като стана ясно, че по една или друга причина голяма част от родителите на децата в рисковата група 11 до 15 години няма представа и отношение към наркотичните вещества.

  Затова експерти на Регионалната здравна инспекция РЗИ и РУО подготвиха текстове, които представят в най-общ план идеята и част от направеното до момента от Инициативата, както и основни симптоми, които родителите могат да забележат у децата си, ако евентуално са употребили упойващи вещества.

  Флаерите вече се раздават по време на започналите вече родителски среща. Доброволци към БЧК предоставиха в различните класове в ОУ "Отец Паисий" на всичките паралелки, в СУ "Васил Левски" и Гимназията по строителство ръководствата на училищата също предоставиха сигналните брошури чрез класните ръководители.

   За осъществяване на тази поредна идея допринесоха УМБАЛ "Медика" в лицето на административния и директор Алисе Муртезова и маркетинговия ръководител на "Експрес сервиз" Цветелин Колев.

  

Тагове : фраери , деца ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha