Четвъртък, 9 Май 2024

Коалиция ,,ЛЕВИЦАТА!,, ще подкрепи Пенчо Милков за кмет на Община Русе

 Коалиция ,,ЛЕВИЦАТА!,, ще подкрепи Пенчо Милков за кмет на Община Русе
Публикация   08:25     14 Септ, 2023 /     akcent.bg   /     658

   Коалиция „ЛЕВИЦАТА“ ще подкрепи настоящия кмет на Община Русе в предстоящите местни избори. Това стана ясно на проведена днес пресконференция, на която присъстваха Румен Петков, Валери Иванов, Йовчо Смилов и адвокат Йордан Топалов.

  Председателят на областната структура на партия АБВ в Русе Валери Иванов разясни, че през изтеклия мандат Пенчо Милков е трябвало да управлява общината в сложна ситуация - пандемия, масови протести, войната в Украйна, довела до миграционен натиск, който се е отразил и на Русе като граничен град. Отделно, бюджетът на общината за тази година бе приет преди няколко дни. 

   Иванов каза, че Милков е свършил немалко работа през тези четири години. 

   Йовчо Смилов - заместник-председател на областната структура на АБВ заяви, че по време на мандата на Милков са се сменили много правителства, нямало е и европейско финансиране. 
"Въпреки всичко това според мен кметът Пенчо Милков се справи успешно", каза Смилов.


   Румен Петков заяви, че се провеждат преговори за подписване на коалиционно споразумение между „ЛЕВИЦАТА!“ и „БСП за България“ за предстоящите избори на 29-ти октомври и участие с обща листа с кандидати за общински съветници.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още