Има ли намеса или влияние на Николай Събев в промотиране на кандидатурата на адв. Рена Стефанова за кмет на Русе?

   Има ли намеса или влияние на Николай Събев в промотиране на кандидатурата на адв. Рена Стефанова за кмет на Русе?
Публикация   05:59     13 Септ, 2023 /     Румен Николаев   /     810

   Има ли намеса или влияние на Николай Събев в промотиране на кандидатурата на адв. Рена Стефанова за кмет на Русе? На този въпрос и за причината за забавяне обяваването на Рена Стефанова за общ кандидат на Акцент.БГ получиха отговори по време на представянето и в офиса на Продължаваме Промяната.

  В този ред на мисли се намеква, че аз не бих била независима и не бих работила не в обществен, а в частен интерес.

  Г-н Събев никога не е работил с Община Русе, с обществени поръчки. Стана ясно и по какъв начин бе издигната моята кандидатура- от общинската организация, след това национален съвет от Коалицията.

 Г-н Събев не е част от Промяната от близо година, т.е. няма никакъв механизъм да влияе върху тези решения.

  Но мога и твърдя, че с г-н Събев имаме една обща черта, а тя е: Никога, никога не влизаме през задния вход, влизаме само през парадния.

  Ако той е искал да влияе, той щеше да го прави с лицето си, с позицията си.

  В този ред на мисли искам да успокоя всички, които подозират, че ще бъда зависима от един или друг частен интерес- няма да се поддам на такова нещо. Не съм поемала обещания пред никого, няма и да поема.

  По отношение на въпроса защо толкова късно, след два месеца, се обявава решение, взето за партньорска подкрепа от ДБ за издигане на обща кандидатура.

   Обмисляше се вариант- да се явим на местните избори като национална коалиция или като местни коалиция. Макар и да бяхме взели нашето решение, като дисциплинирани хора, изчакахме всички да вземат това решение за национална коалиция.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още