Четвъртък, 9 Май 2024

Момчил Бояджиев е новият изпълнителен директор на ,,Булмаркет груп,,

Момчил Бояджиев е новият изпълнителен директор на ,,Булмаркет груп,,
Публикация   05:20     13 Септ, 2023 /     Румен Николаев   /     2631

Успешният управленски лидер е познат сред бизнес средите в Русе

   Снимка: Авторът

   От 7 септември изпълнителен директор на Булмаркет груп е Момчил Бояджиев. Всъщност той е познат в бизнес средите в Русе.

   Момчил Бояджиев завършва езикова гимназия в София. Висше образование получава в УНСС, специалност “Финанси”.

 Кариерата му започва в банковия сектор, след като последната година в университета профилира “Банково дело”. Около 3 години и половина посвещава на тази специалност.

   След това започва работа в една от най-големите компании, световен лидер в бързооборотните стоки. Първата му длъжност е “Мениджър ключови клиенти”, след това расте кариерно и става търговски директор. След 7 години управленска дейност напуска.

   Той директно се присъединява към Управителния съвет на най-голямата компания за бои и покрития в България, базирана в Русе, отговарящ за търговския отдел, маркетинг и пласмент, след което става изп. директор.

  По семейни и други причини Бояджиев решава да се прибере в София, отказвайки следващото кариерно стъпало, което е свързано с Румъния.

 Следва бизнес реализация в голяма компания от сферата на индустриалното производство в продължение на 4 години, като управител за България.

  За да се появи възможността и предложението да работи за Булмаркет груп. Като човек, който обича предизвикателствата и да има хоризонт за развитие, още преди да бъдат финализирани разговорите и договарянето да поеме поста изп. директор на компанията, подкрепят възможността със семейството си да се преместят и да живеят в Русе.

  „За мен ролята на изпълнителен директор на „Булмаркет Груп“ е повече от управленска позиция. Тя е отговорност  и пряко поет ангажимент за продължаване на дело, в което са инвестирани повече от 25 години неуморен труд на много мотивирани хора, споделя Бояджиев.

    Бояджиев е и впечатлен от Станко Станков като собственик, успял да създаде и ръководи тази успешна бизнес структура, както и непринуденото и човешко отношение към хората.

  Той е роден в София преди 44 години. Не се чувства софиянец. В него живее любовта към природата и планината, тъй като родът му е от Тетевен.

  Семеен, с две деца.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още