Понеделник, 29 Април 2024

Русенче спечели турнир от серията Киндер+ за деца до 10 години

Русенче спечели турнир от серията Киндер+ за деца до 10 години
Публикация   18:17     06 Авг, 2023 /     akcent.bg   /     1190

   Рамона Алексеева  спечели  първото място в турнира от серията Киндер+ до 10 години, организиран от ТК „Русе“ със съдействието на Община Русе.

     На кортовете в Парка на младежта възпитаничката на ТК “Приста“ преодоля Никол Бюлбюлева от „Свиленград“ с 4:0 гейма и се класира за следващия етап, на който ще се реши кой ще е българският представител на международните финали в Испания. Бронзът грабна Ния Синганова от „Августа Траяна“.

    При момчетата златото бе за Теодор Козлуджов от ТК "Локомотив 1924" Пловдив. Втори се класира Златомир Райчев от „Авеню“ Бургас, а трети стана Андрей Андреев от „Хемус“ Велико Търново.

    Шампионите бяха наградени от зам.-кмета Златомира Стефанова, която им пожела да бъдат все така отдадени на тениса и да постигнат още много успехи на национално и световно ниво.

    За поредна година Русе е домакин на турнири от веригата Киндер+, като през септември ТК „Приста“ също ще организира кръг от него.

     Регламентът включва състезатели между 9 и 12 години от 10 страни, състезаващи се на местно ниво, за да излъчат представители за международните финали от 30 октомври до 2 ноември в „Рафа Надал Академи" в Майорка.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha