Вторник, 30 Април 2024

,,Лудогорец,, изпусна ,,Олимпия,, след равенство, всичко ще се решава в Любляна

,,Лудогорец,, изпусна ,,Олимпия,, след равенство, всичко ще се решава в Любляна
Публикация   06:53     27 Юли, 2023 /     akcent.bg   /     1273

  "Лудогорец" изпусна да победи словенския "Олимпия" (Любляна) в Разград, след като мачът от втория кръг на квалификациите завърши 1:1. Гостите поведоха в резултата след превъзходен гол на капитана Тими Елшник от близо 30 метра. В края на първата част Доминик Янков изравни след страхотен пробив в наказателното поле на гостите.

  Разградчани като цяло държаха инициативата, но удариха две греди, а гол на Матиас Тисера беше отменен заради засада. Преди началото на срещата бе представен закупеният вече бивш капитан на "Левски" Ноа Сонко Сундберг.

  Реваншът в Любляна е следващата седмица, а победителят от сблъсъка ще срещне в следващата фаза "Жалгирис" или "Галатасарай", които завършиха 2:2 в Литва. Загубилият ще слезе едно ниво до Лига Европа, където в третия кръг ще се изправи срещу загубилия от двойката "Динамо" (Загреб) – "Астана". Хърватите спечелиха първия мач с 4:0.

   Двубоят започна с лоша новина за "Лудогорец", след като новото попълнение Квадво Дуа получи много рано контузия и бе заменен в 7-та минута от Матиас Тисера. 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha