Вторник, 14 Май 2024

Номинационно събрание на общинската структура на ГЕРБ издигна една партийна и три граждански кандидатури за кмет на Русе

Номинационно събрание на общинската структура на ГЕРБ издигна една партийна и три граждански кандидатури за кмет на Русе
Публикация   20:15     24 Юли, 2023 /     akcent.bg   /     948

Процесът за събиране на предложения за градоначалник на Русе продължава.

  Една партийна и три граждански кандидатури са били издигнати вчера на събрание на общинската структура на ГЕРБ в Русе. Информацията потвърди председателят Бедрос Пехливанян.

  Партийният форум се е провел в залата на хотелски комплекс "Сити рай" от 18 часа. 

  Предложени са били Бедрос Пехливянян, директорът на ОД "Земеделие" Владимир Тедески, бизнесменът Валентин Новаков и акад. Христо Белоев.

  От тях единствено е присъствал Пехливанян, който си е направил отвод. Това са имена на русенци, които членове на общинската структура са предложили и са събрали най-много одобрение.

  Номинациите за кандидат за кмет ва Русе от ГЕРБ ще продължат до 20 август, когато ще бъдат разгледани от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, поясни Пехливанян.

  Така че процесът за събиране на предложения за градоначалник на Русе продължава.

  На предходните избори 10 номинации за кмет на Община Русе направиха на събранието на ПП ГЕРБ, което се проведе в зала "Европа" на Доходното здание. Тогава кметът Пламен Стоилов бе номиниран от Емил Милушев, но си направи отвод.

Тагове : събрание , ГЕРБ ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha