Пореден пиянски вандалски акт пред дискотеката в Бяла

Пореден пиянски вандалски акт пред дискотеката  в Бяла
Публикация   07:55     14 Юли, 2023 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     2104

За пореден път агресията е била срещу бариерата пред сградата на общината, за първи- срещу колата на Социално подпомагане

 Заведено е досъдебно производство срещу поредна вандалско проява в центъра на Бяла, съобщиха за Акцент.БГ възмутени граждани.

  На 8 юли в нощните часове /между 2 и 3 часа/ е скършено рамото на бариерата пред сградата на Общината. Всъщност тя е в непосредствена близост до единствено работещата градска дискотека.

   Това не се случва за първи път, но сега пиянския нагон е накарал извършителя да рита с крак и нанесе щети на служебния автомобил на социалния патронаж.                                     

  След като са били разгледани записите от камерите на Общината и на дискотеката е станал ясно и извършителя. Според запознати с вандалския акт този път извършителя е нов, като чупенето на бариерата обаче се случва да пореден път.

 

Припомняме, че вместо нормално празнуване предстоящото идване на новата 2023 година в края на миналата година, посетители на въпросната дискотека са изразили емоциите си в побоища след злоупотреба с алкохол, а вероятно и с наркотици.

  Тогава нощното заведение бе затворено за два месеца със заповед на кмета.

   Недоумявам на кого какво му пречи публичното имущество. Бариерата е похтена отново, но наистина по- притеснително е да се посегне на автомобила на социално подпомагане, с който се доставя храна на възрастни и трудно подвижни жители на общината, коментира кметът Димитър Славов.

   От правораздаващите институции обещават да бъдат взети сериозни мерки, за да се прекратят тези пиянски вандалски прояви.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha