Станимир Станчев СДС: Предстои поредната брокерска сесия на Общински съвет Русе

Станимир Станчев СДС: Предстои поредната брокерска сесия на Общински съвет Русе
Публикация   12:07     12 Юли, 2023 /     akcent.bg   /     370

  Предстои поредната брокерска сесия на Общинския съвет Русе. Това заяви днес на традиционната вече пресконференция на СДС общинският лидер Станимир Станчев. Това ставало ясно от дневния ред, където половината точки са били свързани с продажби. 

  Бе коментирано увеличението на капитала на "Общински пазари", свързано с строителството на басейна в Парка на младежта. Друг акцент бе Програмата антикорупция, по който говори Елеонора Николова. По продажба на движимо имущество на "Комунални дейности" на Летище Русе становище изрази Диан Недялков, както и за продажбата на част от контактната мрежа на тролеите.

 Коментирана бе и темата с наемите на помещенията, където са Хепи и Арт кафе Театър, които Станчев определи като рекет. Става въпрос за допълнителните пари за спонсорство за култура и спорт, извън тези от наем.

  Съветниците от СДС ще питат дали буферният паркинг е завършен и има ли издаден Акт 16, тъй като и в момента строителните дейности продължават. Станчев заяви, че финансовите резултати от пърите два месеца от експлоатацията му показват, че Община Русе е можела тя

  Очаквайте подробности.

 

 

 



Коментари

  •     Читател 

    Познати физиономии,които въргалят стари дъвки, с една едничка цел,да засвидетелстват присъствието си още два месеца в местния парламент.

Коментирай

   captcha