Диана Дамянова: Президентът създава собствена партия – за хората, които мислят на руски

Диана Дамянова: Президентът създава собствена партия – за хората, които мислят на руски
Публикация   17:52     07 Юли, 2023 /     akcent.bg   /     264

   В деня на ПР-а поглеждаме какъв ПР си направи България с вчерашната визита на Володимир Зеленски. Според  Диана Дамянова, страната ни отново е на картата на Европа и света. Но най-забележителната среща е тази с държавния глава Румен Радев. Дамянова твърди, че в момента Радев изгражда своята партия и симпатизира на една определена част от обществото.

   „От ПР гледна точка то е оправдано, защото той си копае неговата градинка, той си прави неговата партия, той си конструира неговото блато. Той не го направи за българския народ, той отдавна не е президент на целия български народ – той го направи за групата хора, които смята по някакъв начин да събере около себе си. Тези, които продължават да мислят и говорят на руски“, каза Дамянова.



Коментари

  •     Маринов 

    На тази госпожа с изкривената от злоба усмивка бих припомнил, че Р. Радев е избиран за президент както първия път, така и за втория мандат, с над два милиона и половина българи дали своя глас. На фона на политическата сбирщина у нас, единствено той мисли за сънародниците си, тогава за руско говорещите.

Коментирай

   captcha