Все пак аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета

Все пак аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета
Публикация   14:02     05 Юли, 2023 /     akcent.bg   /     268

   След като само преди час заяви, че няма да си даде имунитета на "съучениците на Гешев", и след месец отказ да направи това като народен представител след внесеното искане на снемането му от страна на Иван Гешев, председателят на първата политическа сила в Народното събрание Бойко Борисов се отказа доброволно от него.

   "В България, ако някой не ми спомене името, то се оказва, че не е значим. И тука виждам, че нашите некоалиционни партньори и нашата неопозиция, защото припомням как Корнелия Нинова от трибуната на парламента ме призоваваше да ги събера и да направим правителство... Множество сигнали на служебното правителство в прокуратурата стоят на трупчета, очевидно заради това тя се опитва да се възползва и върши някоя друга, чужда задача", не спести критики към соцлидера Борисов.

   "Все пак аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета въпреки толкова очевидното направено от тогавашния главен прокурор", отсече той.

   Бившият премиер вярвал и в съда, и в прокуратурата и е категоричен - нямало да бъде жертва на "шантаж и изнудване".

   "За да си прокарват и едните, и другите решения. Така че това може да пуснете в нашите новини - ще си дам имунитета", отправи финално съвет към медиите Борисов, отказвайки по-нататъшен коментар.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още