Журналист: Имунитетът на Борисов се казваше Гешев, човек с чувство за хумор би оценил речта му

Журналист: Имунитетът на Борисов се казваше Гешев, човек с чувство за хумор би оценил речта му
Публикация   07:30     04 Юли, 2023 /     akcent.bg   /     253

По темата с фалита на КТБ Паунова отбеляза, че преди по-малко от година провела интервю с Гешев, в което той казал, че "ДП" към КТБ можело да означава "държавно предприятие", при положение че на всички било ясно, че е ставало дума за фирми, свързани с Делян Пеевски

   В изявлението на Иван Гешев имаше смешни неща, които човек с чувство за хумор би оценил, но нищо от това не може да се коментира сериозно. Това заяви в студиото на bTV журналистката Поли Паунова по повод днешното излъчване на бившия главен прокурор.

   "Имунитетът на Делян Пеевски и на Бойко Борисов досега се казваше Иван Гешев. Затова на Борисов не му е бил нужен формален имунитет. Гешев всеки път се усмихваше и казваше, че тече разследване за кюлчетата на Борисов. Истината обаче е, че те разследваха кой разпространи снимките с чекмеджетата в Бояна, а не откъде са се взели", допълни Паунова.

   По темата с фалита на КТБ тя отбеляза, че преди по-малко от година провела интервю с Гешев, в което той казал, че "ДП" към КТБ можело да означава "държавно предприятие", при положение че на всички било ясно, че е ставало дума за фирми, свързани с Делян Пеевски.

   От своя страна Андрей Янкулов Антикорупционния фонд коментира, че бившият главен прокурор през цялото време на своя мандат е използвал такава реторика и днешното му изявление не е нещо ново.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още