Петък, 18 Октомври 2024

Централни нападатели от Пловдив и Две могили и халф от Бяла бяха сред очакваните нови попълнения в „Дунав 2010“

Публикация   12 Юли, 2012   /     akcent.bg   /     513

 

„Дунав 2010“ започва днес подготовката си за сезон 2012/2013 година. Тимът ще участва в състава на Североизточната „В“ група, в която напролет завърши на шестото място. Както вече съобщихме, Борислав Богомилов логично насочи селекцията си към попълнения, които да засилят конкуренцията в атаката на „драконите“, следствие от малкото отбелязани голове през миналогодишната кампания в третия ешалон. В тази връзка наред с все още очаквания отговор от опитния Росен Каптиев, в „Дунав 2010“ пристига 21-годишен централен нападател от Пловдив. Стана ясно, че той е играл в „Марица“ и „Хебър“ и идва по препоръка на бившия съотборник на члена на управата на „драконите“ Явор Кирилов в „Локомотив“ Русе Динко Господинов.

  Другото очаквано попълнение за атаката на „дунавци“ е Светослав Недялков, който за последно носеше екипа на „Две могили“. Освен това проби в Русе трябва да изкара и халфът от „Бенковски“ Бяла Борислав Бориславов, който ако остане ще се събере отново с бившите си съотборници от тима на „войводите“ Илия Ковачганев и Ивайло Иванов – Пашата. Снажният защитник Юлиян Загоров, който към момента тренира под ръководството на италианеца Енрико Пичони в готвещия се за „Б“ група „Шумен 2010“, е поискал отсрочка от няколко дни за да реши къде точно ще играе.

   В случай, че избере Русе пък той е обещал да доведе на проби свой съгражданин. Така лятото се очертава като наистина горещо и по отношение на очаквани и неочаквани трансфери за „Дунав 2010“. От клуба обещаха повече подробности по темата, както и за някои новости в организацията за новия сезон, след първата тренировка на отбора, която е насрочена за 18:00 на стадиона в квартал „Здравец“ днес.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha