Русенецът Владимир Ташков сред световните топ съдии по плажен футбол

Русенецът Владимир Ташков сред световните топ съдии по плажен футбол
Публикация   22 Юни, 2023   /     akcent.bg   /     600

В началото на август Владимир Ташков ще представя България и на второто по сила международно състезание в света - ANOC World Beach Games

    Русенецът Владимир Ташков - български съдия по плажен футбол е класиран от FIFA в първите 53 ма най- добри съдии в света!

   Най-добрият български съдия по плажен футбол Владимир Ташков получи поредно признание на международната сцена, след като бе назначен за главен рефер на финала на турнира Euro Winners Challenge & Euro Winners Cup 2023 - еквивалент на Шампионската лига в плажния футбол.

                                             

   Двубоят, който противопоставя италианския шампион Ленержи Пиза и израелците от Фалфала, се състоя на 18 т.м от 21:00 часа българско време. Надпреварата се проведе в Назаре (Португалия), с участието на най-добрите отбори на Стария континент за жени и мъже. Ден по-рано Ташков ръководи един от полуфиналите и при дамите, съобщават от БФС.

   В началото на август Владимир Ташков ще представя България и на второто по сила международно състезание в света - ANOC World Beach Games, което ще се състои в Бали. Българският рефер има големи шансове да получи покана и за Световното първенство по плажен футбол в края на 2023 година.

  

Тагове : Ташков , съдия ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha