Петък, 18 Октомври 2024

ГЕРБ – Русе организира турнир по футбол на малки врати на 22 юли

Публикация   12 Юли, 2012   /     akcent.bg   /     530

 

Традиционен турнир по футбол на малки врати организира ГЕРБ – Русе в неделя. Началото ще бъде поставено от народните представители на ГЕРБ на 22.07.2012 г. от 9:30 ч. на игрищата с изкуствено покритие до спортен комплекс „Олимпия”. Тe се намират в ж. к. „Дружба 3” - гр. Русе. Техническата конференция ще се състои на 22.07.2012 г. от от 9.00 часа в спортен комплекс „Олимпия”. Записването става в централния офис на ГЕРБ в Русе /ул. „Чипровци” № 2, Търговски комплекс „Родина”, етаж 2, тел. 082/825264/ до 20.07.2012 г. Допускат се общо до 18 отбора. Отбор, който не е заявил участието си не се допуска до участие.

Право на участие в Турнира имат всички лица, навършили 18 години към датата на участие – родени преди съответната дата на 1994 г., физически здрави;

Всеки отбор трябва да има собствено наименование. Не се допускат до участие отбори с имена накърняващи добрите нрави или законоустановения ред, подтикващи към насилие, разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, както и отбори с имена на популярни търговски марки. В тези случаи организаторите си запазват правото да изискат от отбора да смени името си, а при отказ организаторът има право да откаже регистрация и участие на отбора.

Всеки отбор се състои от 10 /десет/ състезатели. По време на турнира отборите нямат право да променят заявения стартов тим.

Промените в списъците се извършват от главния съдия преди началото на турнира.

Нямат право на участие състезатели, картотекирани през целия сезон 2011-2012 г. – есен и пролет в „А” и „Б” Професионални футболни групи мъже, „В” Аматьорска футболна група, както и в Републиканското първенство по футбол. Отбори, в които е установено участието на картотекирани играчи, се дисквалифицират.

 

   Важно!  Играе се на две игрища с изкуствена настилка, без метални бутонки на обувките.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha