Четвъртък, 9 Май 2024

Нов фирмен магазин на пазарчето до Русенския университет предлага пълния асортимент на Свинекомплекс Голямо Враново

Нов фирмен магазин на пазарчето до Русенския университет предлага пълния асортимент на Свинекомплекс Голямо Враново
Публикация   07:39     21 Юни, 2023 /      Текст и снимки: Румен НИКОЛАЕВ   /     598

Клиентите може да пазаруват на едро и дребно, както и вкусотии от топлата скара

 С водосвет за здраве и успех, отслужен от отец Стефан, бе открит най-новия обект на Свинекомплекс Голямо Враново на пазарчето, познато като „Сан Стефано” до Русенския университет в Русе. Фирменият магазин съдържа и новост, продиктувана от потребителския интерес на клиентите на все-по- разпознаваемата фирма.

 Магазин на едно и дребно- различен магазин, какъвто досега в Русе няма. Това разказа търговския директор Георги Палешки  при откриването на обекта. Освен това в него може да се поръча и купи топла скара от наличното в магазина месо, кебапчета, кюфтета, наденица. Това особено ще се хареса на домакините, които нямат достатъчно време да приготвят трапезата, както и за компании, които „спешно” се събират.

  В магазина русенци ще могат да закупят пълната гама разфасовка и трупно месо- карантия, субпродукти, консерви.

  Както каза земеделският министър Кирил Вътев, който също е от Русе, изпълняваме повелята му да се направи всичко възможно продукцията да затвори веригата от фермата до масата, каза изп. директор Вихрен Димитров.

  Преместихме магазина на свинекомплекса  Голямо Враново, който беше в началото на ул. „Плиска” поради необходимостта от повече търговска площ. Цените на дребно са запазени.

  Това стана възможно като няма посредници между нас и клиентите.

  Новината е наистина новина за клиентите на едро- ресторантьори, здравни заведения и др. като в новия обект може да се поръчат количества на добра цена.

 Обмисляме и гражданите, клиенти на магазините на свинекомплекса, които пазаруват за семейни тържества и празници по-големи количества и за повече пари, също да ползват отстъпки от цената на дребно, каза още Димитров.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha