В Русенския университет представиха книгата ,,Свързани,, на студента Кристиян Огнянов

В Русенския университет представиха книгата  ,,Свързани,, на студента Кристиян Огнянов
Публикация   18:46     04 Май, 2023 /     akcent.bg   /     387
    В  зала 2.101 на Русенския университет днес беше представена книгата със стихове “Свързани” на студента в специалност “Социални дейности” в Русенския университет Кристян Огнянов. Отпечатването й, което за младежа се превърна в една сбъдната мечта, е осъществено със съдействието на колегите му от Факултет “Бизнес и мениджмънт” и катедра “Социални дейности”.
 
   На представянето на книгата присъства ректорът на Русенския университет- академик Христо Белоев, който поздрави студента и го насърчи да продължава да твори.
 
   Състуденти на Кристиян Огнянов изпълниха стихове от неговата книга, а ученици от Националното училище по изкуствата “Проф. Веселин Стоянов” поздравиха поета и публиката със свои изпълнения.
 
   Кристиян Огнянов е роден в Русе през 1998 година. Писането в неговия живот идва напълно случайно. През 2016 година издава първата си стихосбирка “Буря от мисли”. След тази първа крачка в поезията той събира смелост и през 2018 година на бял свят се появява втората му стихосбирка “Мастилени чувства”.
През 2021 година е отличен с грамота в Осми национален декемврийски конкурс за хайко “Снежно огледало”, а през 2023 година е лауреат в конкурс на тема “Любовно хайко”.
Младежът споделя, че се радва че е студент в Русенския университет, и че познава хората, които са избрали да бъдат него.


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още