Сряда, 21 Февруари 2024

Работнически спортен фестивал ще се проведе през май в Русе

Работнически спортен фестивал ще се проведе през май в Русе
Публикация   07:39     28 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     317

   Общинската фондация „Русе – град на свободния дух” и Работнически клуб „Спорт и здраве“ – Русе организират Работнически спортен фестивал Русе 2023, който ще се проведе на 28 май в спортен комплекс „Ялта“. В него могат да се включат служители на търговски дружества, общински предприятия и други организации.

         Фестивалът ще включва следните видове спорт:

- мини футбол - мъже

- плажен волейбол - мъже и жени

- тенис на маса - мъже и жени

- теглене на въже - смесени отбори

- щафетна игра - смесени отбори.

   Всички организации могат да участват в състезанието с неограничен брой отбори и състезатели, съставени само от служители на съответното ведомство, като те трябва да са над 18-годишна възраст.

   Нямат право на участие състезателите, включени в националните отбори, както и тези, картотекирани и играещи в “А”, “Б” и ”В” групи, редовни студенти и ученици.

   За класиралите се отбори във всеки вид спорт, освен купи и медали, са предвидени и атрактивни предметни награди под формата на ваучери. Всяка фирма има право да участва с неограничен брой отбори във всеки вид спорт, но точки за комплексното класиране носи само класиралият се на най-предно място отбор. Предвидена е и купа за фирмата с най-много участници във фестивала.

   Участието е безплатно, а заявки за включване се подават на е-mail адрес: rusefreespiritcity@gmail.com в срок до 18 май.

   Подробности за Работнически спортен фестивал Русе 2023 можете да намерите на фейсбук страницата на Фондация „Русе – град на свободния дух“.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha