Сряда, 21 Февруари 2024

Най-изявените състезатели от СК по борба ,,Дунав,,- Сливо поле със специални награди от кмета Валентин Атанасов

Най-изявените състезатели от СК по борба ,,Дунав,,- Сливо поле със специални награди от кмета Валентин Атанасов
Публикация   06:57     24 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     270

   На официална церемония кметът на Община Сливо поле – Валентин Атанасов, отличи най-изявените състезатели от Спортен клуб по Борба “Дунав“ гр.Сливо поле, които продължават и през 2023 г. да триумфират в национални и международни състезания.

   На събитието в залата на Общински съвет Сливо поле присъстваха треньорите и родителите на отличените спортисти, Председателят на Общински съвет Сливо поле-Илиян Иванов.

   Присъждането на специалните награди на Община Сливо поле е за принос в областта на спорта на спортисти, чиято дейност е свързана с развитието и издигане на престижа на общината. С парични награди бяха отличени:

  1. Азра Азисова Мустафова състезател от СК по борба „Дунав“ гр.Сливо поле, шампионка на България за 2023 г. в категория 46 кг. при кадетките, без загубени технически точки. Балканска шампионка за 2022 от Букурещ и трикратна шампионка на България.
  2. Сара Севгинова Ахмедова състезател от СК по борба „Дунав“ гр.Сливо поле, шампионка на България за 2023 г. в категория до 69 кг. при кадетките, без загубени технически точки, побеждавайки с „туш“.четвърто място на Балканско първенство за 2022 г. от Букурещ и шампионка на България.
  3. Симона Велизарова Маринова състезател от СК по борба „Дунав“ гр.Сливо поле, трето място на Републиканското първенство през 2023 г. в категория до 39 кг. при момичетата.
  4. Боряна Тодорова Борисова състезател от СК по борба „Дунав“ гр.Сливо поле, трето място на Републиканското първенство през 2023 г. в категория до 70 кг. при момичетата.

   Валентин Атанасов се обърна с благодарност към цялата спортна общественост. "Всички вие заслужавате да сте тук, заради усилията, които полагате и възпитанието, което давате на децата на общината в областта на спорта. В мое лице и общинското ръководство винаги ще имате подкрепа".

   Господин Фейзула Кязим , който поддържа от душа и сърце развитието на Спортен клуб по Борба “Дунав“ гр.Сливо поле, награди от името на своята фирма успелите спортисти, като пожела на спортните таланти много здраве, много спортни успехи, а на родителите – много радост.

 

 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha