“Национални дни на кариерата 2023” в Русенския университет

“Национални дни на кариерата 2023” в Русенския университет
Публикация   17:12     11 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     252
 
  Днес в Русенския университет “Ангел Кънчев” се проведоха “Национални дни на кариерата”. Събието откри доц. д-р Калоян Стоянов - ръководител на университетския “Център за кариерно развитие” , който даде думата за приветствие към участниците на ректора на университета - академик Христо Белоев.
 
   В своето поздравление, академик Белоев подчерта, че сътрудничеството между организаторите на форума и университета се е превърналото вече в една добра традиция и насърчи търсещите кариерни възможности да използват шанса си за намиране на път към успешна професионална реализация.
 
                                          
  Участниците в събитието бяха поздравени и от Детелина Ачева - заместник областен управител на Русе и от Светлозар Петров - управител на платформата “Job Tiger”.
 
  Кариерната борса се отличи с изключително разнообразие и заслужено предизвика интереса на множеството млади посетители. На двадесет и седемте щанда, разположени във фоайето на корпус 2 на университета, бяха представени фирми от областта на търговията, автомобилостроенето, металообработването, финансовия сектор, транспорта, държавни компании, институции и др.
 
   Живите срещи с представителите на фирмите изложители дадоха възможност на търсещите професионална реализация да получат детайлна и точна информация за предоставяните възможности за работа, стажове и платени практики.
 
   За повече информация: доц. д-р Калоян Стоянов, тел.: 0878180187
Тагове : кариера , РУ , дни ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha