Хайди Клум и голата ѝ Великденска провокация

Хайди Клум и голата ѝ Великденска провокация
Публикация   10:00     11 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     294

Хайди Клум е известна като кралицата на Хелоуин, защото всяка година полага неимоверни усилия и не щади средства, за да организира перфектното парти с маски и костюми.

   Миналата година направо надмина себе си с костюма на червей и така ни остави трепетно да чакаме следващия Хелоуин, за да видим с какво ще ни изненада пак. Но Клум не обича само Хелоуин, а всички празници.

   Великден например също е сред празниците, които моделът празнува и го показа в профила си в Instagram. Хайди Клум сподели снимка, на която виждаме, че е застанала пред басейн в двора на дома си. Но не басейнът привлича вниманието ни, а фактът, че Клум е само по бикини и заешки уши.

   Описанието е доста пестеливо, като там откриваме само три емотикона - на сърце, заек и слънце. Очевидно Великден не ѝ е чак толкова присърце, защото този ѝ "костюм" със сигурност не е изисквал толкова труд и средства, колкото тези за Хелоуин.

   В друг пост, посветен на празника, виждаме как децата на Хайди Клум тичат из двора на къщата, за да търсят скритите великденски яйца, пише Page Six.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha