Неделя, 3 Декември 2023

Тарлата отново ще се проведе в Парка на младежта от 14 април до 1 май

Тарлата отново ще се проведе в Парка на младежта от 14 април до 1 май
Публикация   18:09     10 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     301

   Девет големи и множество малки атракциони, 10 ресторанта, сцена с предвидени концерти на известни български поп звезди са само малка част от забавленията на традиционния пролетен панаир, известен като „Русенска тарла“. Той ще се проведе в периода  14 април -1 май по протежение на алеите „Младост“ и „Перистери“ в Парка на младежта.

   На обща площ около 3000 кв.м. ще бъдат разположени десетки малки и големи съоръжения - гондола, екстремно влакче, виенско колело, блъскащи колички, батути, паратропер, люлка тип „брейкденс“, скоростно влакче, стрелбища и др.

    Предвиждат се и много тараби с различни стоки, дрехи, играчки, захарни изделия, традиционна балканска скара и др.

   На традиционно присъстващата  сцена ще се изявят самодейни състави. Специални участници ще бъдат-  22 април ще гостува Криско, а на 29-и – поп дивата Тита.

   За втора поредна година Тарлата се организира от „Общински пазари“ ЕООД, което ще осигури по-висока степен на контрол и сигурност. Зелените площи около двете алеи няма да бъдат заемани от атракциони, заведения и други съоръжения, като панаирът ще бъде под наблюдението на охранителна фирма

   За хигиената на територията на панаира ще се грижи почистваща фирма.  

   Не стана ясно обаче какви са приходите за Община Русе от проведения миналата година, независимо че имаше и питане в общинския съвет.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha