Неделя, 3 Декември 2023

Турнир по „Не се сърди, човече“ събира малки и големи в Русе

Турнир по „Не се сърди, човече“ събира малки и големи в Русе
Публикация   07:40     10 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     204

    Русенецът Теодор Цветков, който работи в Превантивно- информационния център към Община - Русе, организира турнир по любимата на поколения игра „Не се сърди, човече“.  Събитието ще се проведе на 22 април, събота, от 10 ч., във фоайето на Доходното здание.

            Основната идея на плувеца Тео Цветков, е хората да прекарват повече време заедно, с възможност за пълноценна комуникация помежду си, сплотени около класическата настолна игра. За целта самата игра ще бъде представена по различен и много интересен начин, с красиви цветни комплекти, на които са изобразени символите на град Русе. Всеки комплект е обрисуван с живописни рисунки на Вазата в Парка на младежта, Пантеонът на възрожденците, Левента и сградата на Доходното здание.

   Теодор се е погрижил и за изработката на специални за събитието пионки, с които записалите се за турнира ще могат да разберат дали наистина няма да се „сърдят“, ако някой ги „удари“ и ги върне в началото на играта.

            В турнира ще бъдат записани 100 души, като регистрация за участие може да бъде подадена на официалната страница на Теодор Цветков във Фейсбук под публикацията за обявеното събитие или на лично съобщение. Няма ограничения във възрастта.

            Входът за участие е по преценка на записалите се.

            И още нещо. Събитието е с благотворителен характер. Със събраните от такса за участие средства Теодор Цветков ще подкрепи Гоце Великов и неговата фолклорна група „4етно“. Младите изпълнители вдъхновяват със своята музика и красивите гласове на Трио „Идипея“, а невероятните им и изпълнени със съдържание песни провокираха Цветков да ги подкрепи от един нестандартен начин.

            Събитието е подкрепено oт Община Русе, Kris Design, Be Healthy, Texaco и Станислав Манолев.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha