Неделя, 3 Декември 2023

The Center кани на тазгодишния национален спектакъл ,,БЪДЕЩЕ,,

The Center кани на тазгодишния национален спектакъл ,,БЪДЕЩЕ,,
Публикация   07:08     06 Апр, 2023 /     akcent.bg   /     414

   Най-голямото танцово училище в България - The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов спектакъл, който ще се проведе в Русе на 12-ти април, сряда, в Доходното здание на площад "Свобода" № 4 от 19:00 часа.

   Тазгодишният спектакъл на The Center носи името "БЪДЕЩЕ", което отразява посоката, в която се взират хореографите и възпитаниците на училището, след като отбелязаха своята 20-годишнина миналият сезон.

  На този спектакъл, танцьорите от всички градове на училището ще представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година, ще покажат своя труд и усилия, своите вдъхновения и достижения, както и развитието си като хора и танцьори.

                                     

   "БЪДЕЩЕ" ще претендира да Ви покаже сърцата на младите, вдъхновени хора, любовта и загрижеността, която хореографите изпитват към своите ученици и също така - как може да блести и сияе и вашето дете!

   Билетите са ограничени и могат да бъдат закупени от касата на драматичен театър "Сава Огнянов". За повече информация посетете уебсайта на The Center - www.thecenterbg.com.

    Не пропускайте този незабравим спектакъл на The Center - училище за танци и модерна култура! Заповядайте!

 
---


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha