Лидерът на СДС Румен Христов в Русе: Подкрепете с преференция 105 Драгомир Дамянов в листата с №2

Лидерът на СДС Румен Христов в Русе: Подкрепете с преференция 105 Драгомир Дамянов в листата с №2
Публикация   14 Март, 2023   /     akcent.bg   /     307

   Лидерът на СДС: Подкрепете с преференция 105 Драгомир Дамянов в листата с №2. Това той заяви на пресконференция днес с убедеността, че областният лидер на сините е показал в предишното Народно събрание своя опит и възможности.

  Това е един много потготвен човек, с богат административен и политически опит, човек, който се бори да решава каузите на Русе и областта. Като член в две много важни комисии в парламента показа, че е подготвен и активно работи.

  За нас най-важният въпрос е приемането на България в Шенген от гледна точка на огромните опашки, на които сте свидетели и хиляди русенци са потъвпевши всеки ден, отивайки и връщайки се от работа.

  Убеден съм, че ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа формация. Въпросът е след изборите дали ще се намерят партньори, било с пръвият или с вторият за съставяне на правителство.

 В Брюксел, а и не само там, питат какъв е хоризонтът на управление. А той за едно редовно правителство е 4 години, докато на временното- няколко месеца.А и когато има редовно правителство- има парламент.

  Работата за поняколко месеца на парламента показа, че тя е некачествена. Работим набързо и след това след "ремонт". 

  Пак сме в предизборна кампания, каза Дамянов пред медиите и изрази надежда, каквато и избирателите имат, те да са последни за избор на народни представители за тази година.

  В 49-я парламент трябва да бъдат избрани депутати, които да успеят да получат съгласие и да бъде избрано редовно правителство.

  Ще защитавам интересите на Русе и региона, заяви Драганов. Ще ангажирам цялата парламентарна група на ГЕРБ- СДС за това, както и за идентичните проблеми на цяла Североизточна България. Регионът изостава поради липса на инвестици, а това пък води до недостиг на работна ръка.

   Ще лобирам за отпускане на целеви субсидии чрез министерски постановления, а това може да стане след приемане на бюджет от 49-то народно събрание. Общините не могат вече да функционират, както и държавните институции!

   Надявам се този парламент да има по-дълъг живот и да се осъществят тези мои намерения, каза Дамянов.

  Ние сме заедно в една листа с ГЕРБ, а аз съм с №105. Разбираемо е, че за мен са важни преференциите, за да мога да изпълня поетите ангажименти към избирателите. Смятам, че нашияг електорат ще подходи грамотно и отговорно и ще гласува с преференци 105 в листата с №2. И това е най-добре да стане машинно, защото в голяма част от секционните избирателни комисии нямаме представители, а опитът досега показа, че се допускат "грешки", особено при преференциите.

  Гласувайте с преференция 105 в бюлетина №2!

 

 

  

 

 

 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha