Виолета Комитова от ,,Български възход,,: Няма да се коалираме с ВМРО

Виолета Комитова от ,,Български възход,,: Няма да се коалираме с ВМРО
Публикация   07:56     18 Фев, 2023 /     akcent.bg   /     480

   “Не преговаряме с ВМРО. Не знам защо това се тиражира в публичното пространство. На 14 февруари ние се регистрирахме като партия „Български възход“ за самостоятелна явяване на изборите“. Това обяви в ефира на Euronews Bulgaria Виолета Комитова, зам.-председател на „Български възход“. Тя все пак декларира, че формацията е отворена към диалог с всички български граждани и с граждански организации. „Затова следващата седмица всеки ден от 10:30 каним в офиса на партията граждански и професионални организации да разговаряме по най-важните им проблеми“, съобщи Комитова.

   Тя е убедена, че „Български възход“ ще влезе в следващия парламент. „Очертахме се като партия на диалога, партия не на конфронтация, не на червените линии и даже някои ни нарекоха партия-балансьор. Защо има нужда от такава партия в българския парламент? Всеки ден виждахме кавги, пререкания, противопоставяния, които доведоха до още по-голяма несигурност и политическа криза в нашето общество“, каза Комитова.

   Според нея най-важните въпроси са инфлацията и то най-вече при хранителните продукти и сигурността - енергийна, национална, социална и сигурност по границите.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha