Неделя, 3 Декември 2023

Източен календар 2023: Цветовете, които носят щастие и успех за зодиите

Източен календар 2023: Цветовете, които носят щастие и успех за зодиите
Публикация   18:58     11 Фев, 2023 /     akcent.bg   /     500

 

Кои цветове ще донесат успех и щастие на зодиите през  годината? Според астролозите, основните цветове на годината на Черния воден заек са син, червен, розов, жълт и зелен.  

Ако носите дрехи в тези цветове или декорирате къща в тези нюанси, ще внесете благополучие в живота си, ще подобрите финансовото си състояние, ще намерите любов и ще създадете семейно щастие.

Червеният цвят е символ на растеж, развитие, енергия на живота. Синьото символизира елемента вода, който и основен за 2023 година. Той спомага за засилване на интелектуалната дейност, изобретателността и въображението. Розовото пък е истински магнит за любовта. Зелените нюанси привличат финансови потоци и активират жизнената енергия.

                           Щастлив цвят за всяка зодия през 2023

Плъх

Плъховете ще имат късмет с червеното. Затова астролозите препоръчват да носите аксесоари и дрехи в червени нюанси. Така можете да увеличите самочувствието и силните си страни, да спечелите авторитет в очите на началниците и колегите си, да привлечете успех в кариерата и пари в живота си.

Вол

Небесносиният нюанс ще помогне на представителите на тази зодия да намерят хармония по всички въпроси. С помощта на светло синьото ще бъде възможно да се затоплят отношенията с близки.

Тигър

За Тигърът основният цвят на 2023 е бъде лайм – светло зелено. Аксесоари и дрехи в този нюанс възстановяват енергията и подобряват здравето. Веднага ще бъдете привлечени от интересни проекти в работата, които ще укрепят финансовото състояние на семейството.

Заек

За представителите на тази зодия 2023 е най-успешна. А кораловият цвят ще помогне да увеличите капитала си, да управлявате разумно парите, да вземете правилните решения, да бъдете спокойни и разумни .

Дракон

За Дракона 2023 е решаваща, защото самопознанието ще помогне за отварянето на нови хоризонти и перспективи. Ако носите дрехи и аксесоари в нюанс фуксия и сте стъпили здраво на краката си, без да позволявате на илюзиите да надделяват, тогава представителите ще използвате максимално своите силни страни и ще постигнете вътрешна хармония.

Змия

Заложете на  лилаво. Ще постигнете успех в личния живот и професионалната сфера. Този цвят се смята за символ на сила и власт.

Кон

За вас сребристо-синьото ще е истински талисман. То ще ви помогне да намерите истинската любов. А със сродната си душа ще бъде много по-лесно да преодолеете препятствията и трудностите по пътя.

Коза

Жизнената енергия ще е на върха, защото Черният воден заек се впечатлява от динамичните и активни представители на тази зодия. Зеленото е най-добрият цвят. Ще ви помогне да реализирате всичките си желания и да разширите хоризонтите си.

Маймуна

Нюанс череша е вашият талисман за 2023. С негова помощ можете правилно да разпределите семейния бюджет, да планирате доходи и да укрепите финансовото си състояние. Промените в личния живот също ще донесат голяма радост. Може да ви бъде предложено предложение за брак, ако носите дрехи и аксесоари в черешов цвят.

Петел

Вашият късмет за 2023 е кобалтовият нюанс. Ще ви помогне да преосмислите своите възгледи, да погледнете ситуацията от различен ъгъл. Такива промени могат да бъдат голям тласък за трансформация.

Куче

Кучешкото щастие през 2023 се гарантира от розовия цвят. Ще ви помогне да установите отношения с близките си и да срещнете човек, скъп на сърцето ви.

Свиня

На представителите на тази зодия през 2023 късмет носи нюансът лавандула. Ако се обличате в дрехи и аксесоари в лавандула , можете да постигнете професионален успех и да изградите прекрасна връзка с любимия човек.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha