Сряда, 21 Февруари 2024

Ледената пързалка ще бъде открита утре


Ледената пързалка ще бъде открита утре
Публикация   12:39     15 Ноемв, 2022 /     akcent.bg   /     309

   За пета поредна година ледената пързалка ще радва русенци, допълвайки празничната атмосфера на Коледно-новогодишните празници. Зимната атракция отваря първа в страната в сряда, 16 ноември. Тя е разположена на ларгото пред сградата на Държавна опера на площ от 450 кв. м.

   Ледената пързалка ще работи без прекъсване до 15 януари 2023 г. всеки ден от 09:30 до 21:30 ч. На разположение на посетителите са 230 чифта кънки от 25 до 46 номер. Цените са едни от най-ниските в страната за ползване на такова съоръжение, като билет за възрастни е 7 лв. на час, а за ученици – 5 лв. за час. Допълнително се заплаща 2 лв. за наем на кънки, а наемът за обучителен тренажор под форма на пингвинче или мече е 3 лв. на час.       

   Предвиден е и предплатен абонамент за 10 посещения с включени кънки за сумата от 45 лв. за деца и 60 лв. за възрастни. За групи от минимум 6 души цената за входен билет и наем на кънки е 7 лв. на час на посетител. В ценоразписа е включена и възможността за наем на цялата пързалка за организирани прояви за 400 лв. на час, като в цената влизат вход и наем на кънки.

   През съботните и празничните дни на декември най-малките посетители ще могат да се забавляват в компанията на различни приказни герои и да се снимат с тях.

    Тази събота, 19 ноември, домакинът – „Общински пазари“ ЕООД, е предвидил безплатен чай за всички, посетили пързалката през първите две сесии.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha