Вторник, 14 Май 2024

МИК-ГРИЙН събра на професионална среща служители, партньори, експерти в областта на битови и промишлени фотоволтаични централи

МИК-ГРИЙН събра на професионална среща служители, партньори, експерти в областта на битови и промишлени фотоволтаични централи
Публикация   14:03     31 Окт, 2022 /     akcent.bg   /     1683

Обсъдени бяха предизвикателствата пред бранша и актуални теми в сектора

   Първа по рода си професионална среща организира в комплекс Слънчев Ден, фирма „МИК-ГРИЙН". Срещата се проведе в на 29.10.2022 г в хотел „Палас", в конферентна зала „Мецанин", като в нея взеха участие партньори и клиенти, експерти и представители на фирми, училища и асоциации в България, свързани с проектиране, изграждане и пускане в експлоатация на фотоволтаични централи. В срещата взеха участие и клиенти на фирмата от Румъния. Специални гости на събитието бяха членове от Румънската Асоциация на електротехниците.

   Целта на срещата беше опознавателна, като се обсъдиха предизвикателствата пред бранша и актуални теми като нови продукти, европейски проекти, процедури, наличности, обучения и се обмениха идеи и опит.

   МИК-ГРИЙН е оторизиран дистрибутор на Hyundai Energy Solution за фотоволтаични панели, оторизиран дистрибутор на Solplanet за инвертори, термо помпи и зарядни станции, както и официален дистрибутор на инвертори на SunSynk и LiFePO4 батерии на SolarMD.

   С тази първа неформална среща, МИК-ГРИЙН се надява тези срещи да станат регулярни и представителите от енергийния сектор да се обединят и стиковат в работата си за по-качествено, надеждно и бързо изграждане и пускане в експлоатации на фотоволтаични централи за битови и промишлени нужди.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha