Рокада в ръководството на Свободна зона- Русе

Рокада в ръководството на Свободна зона- Русе
Публикация   13:12     20 Окт, 2022 /     akcent.bg   /     733

Магдалена Иванова се връща на директорския пост, Георги Стоилов остава в борда

 

   Магдалена Иванова от днес се връща на поста изп. директор на "Свободна зона" Русе" ЕАД, а досегашният шеф Георги Стоилов остава в Съвета на директорите. Това става ясно от депозираното в Агенцията по вписванията заявление на 14 октомври 2022 година и протокол от заседание на съвета на директорите за избор на лице, които да представлява дружеството.

   Бордът на директорите  на „ Свободна зона-Русе “ ЕАД, който бе назначен след конкурс на 19 ноември 2021 година с изпълнителен директор Магдалена Иванова, бе сменен със заповед на вицепремиера и министър на икономиката Корнелия Нинова.  Това се случи след 6 месеца, като в ръководство новите попълнения са все изявени имена на Българска социалистическа партия – някогашният народен представител Таско Ерменков, ексдепутатът от Русе Георги Стоилов, който влезе в Народното събрание посредством феномена 10/10, и претендентът за народен представител от София Станислав Младенов,

   В края на м. септември  след вписване В Търговския регистър на промяна в обстоятелстватав ръководството на Свободна зона остават изпълнителният директор Георги Стоилов и членовете на Съвета на директорите Илко Чамов, Валери Андреев, Магдалена Иванова и Станислав Младенов. Така бордът на другеството се намалява от 7 на 5 члена.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha