Сергей Станишев: Нинова да си подаде оставката, за да не копае БСП дъното

 Сергей Станишев: Нинова да си подаде оставката, за да не копае БСП дъното
Публикация   11:06     05 Окт, 2022 /     akcent.bg   /     413

   Корнелия Нинова трябва незабавно да си подаде оставката, за да не се налага БСП да продължават да копаят дъното. Това заяви евродепутатът Сергей Станишев в интервю за bTV. Лидерът на ПЕС бе категоричен, че Нинова трябва да понесе цялата отговорност за изключително ниските резултати на партията на предсрочните избори на 2 октомври.

   "БСП никога не е имала такива резултати в цялата си история", изрази възмущението си Станишев. Той е на мнение, че хората са се отегчили от едни и същи обещания вече толкова години наред и искат някаква видима промяна. Евродепутатът допълни, че дори познава хора, които са бивши симпатизанти на левицата, но са гласували за ,,Продължаваме Промяната‘‘, заради пенсионната им политика.

   Лидерът на ПЕС не скри недоволството си, че за 18 месеца това са четвърти избори, като политическата ситуация продължава да е много тежка. Станишев сподели наблюдението си, че хората са вече отчаяни и очакват да бъде направена коалиция. Народът иска работещ парламент, който да реши най-острите проблеми на държавата, настоя евродепутатът.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha